Tuesday, January 20, 2009

Afiez pula kena Asma

kijang starupm

videoLepas balik dari Kl melawat Wan sakit penat. hari Selasa tgh mlm Afiz (anak aku plg bongsu) lak masuk wad penat gak. Dari 13 Jan sampai 16 Jan 2009. Tapi kali tak teruk, X-ray ok, takde jangkitan kuman. Paling lama kena tahan 2 minggu, letih la menjaga budak kat wad,. cuti habis lepak dlm wad je..

Monday, January 12, 2009

Wan Asiah Sakit

kijang starupm
video
Weekend, (hari sabtu} lepas aku p melawat nenek aku sakit di hospital Putrajaya. Asma, batuk dan sakit tua. Tapi Alhamdulilah masa aku p melawat nenek aku dah boleh sembang, berbanding 2 ,3 hari sebelum tu,.. nak buka mata pun tak larat. Semoga Wan cepat sembuh..

Wednesday, December 31, 2008

CUTI-CUTI MALAYSIA (Sunway Lagoon)

Aleeya bergambar sebelum naik cawan yg berpusing-pusing. Ni kami pi hari Sabtu 27 Dec. Ramai org sungguh, macam2 negara ada, ramai arab.
kijang starupm

Tuesday, December 30, 2008

CUTI-CUTI MALAYSIA (Sunway Lagoon)

Aleeya & Areez dalam cawan yg berputar2. Rugi bawa depa ni masuk Sunway Lagoon ni, boleh mandi wet world dgn main benda ni. Yg lain tak cukup ketinggian tak leh naik.. nak naik sorang2 tak syok lak, masuk je 4 org seratus lebih + pelampung + deposit = dua ratus le..
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA ( Sunway lagoon)

Aleeya dan Areez sebelum pi menghabihkan masa mandi- manda..
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (mines wonderland)

Ni tempat aku berdating dgn wife aku dulu, tak banyak berubah pun..
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Mines)

Hari Jumaat (26 Dec 2008)
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (UPM)

Tempat jatuh lagi dikenang, ini kan pun tempat belajar,..
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (UPM)

UPM adalah segala-galanya, tempat menimba ilmu, tempat belajar berdikari, belajar erti kehidupan, mendapat segulung ijazah dan tempat bertemu jodoh.
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Rembau)

Pagi 24 Dec 2008 di taman rekreasi rembau. Rembau ni kg tok nenek aku, ayah lepas bersara pindah ke gemas (dr kl) pada 2001 dan ke rembau pada thn 2006
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Gua Kelam 2)

Hari Sabtu 20 DEc 2008, cuti sekolah, pi mana2 pun ramai org. Nak naik apa2 pun kena beratur panjang. Gua kelam2 ni tutup pukul 5 tapi kami sampai pukul 4 tiket dah habis,.. so bergambar depat pinti masuk je la.
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Langkawi)

Mirul, cari ubat kuat, sori dik.. gamat je ade.
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Langkawi)

Rakit farm, satu pertujukan ikan2 jinak dan pelik, amat menarik. Di syor kan melawat.
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Langkawi)

Mak terpegun tengok ikan buntal yg kembong mcm pelampong.
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Langkawi)

Aleeya keseronokan..
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Kuala Perlis)

19 dec Hari Jumaat. Kami pilih Kuala Perlis dan bukan kuala Kedah sebab takut ramai sgt org. Cuti sekolah dan hari minggu. Bertolak dari Penang lepas subuh 6.30am , sampai ke jeti Kuala Perlis dlm 8.15am. Terkejut gak tengok org dah beratur panjang. Nasib baik dapat tiket awal, pukul 9.30am
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Kuala Perlis)

Menunggu di terminal feri Kuala Perlis 9.00 am. Parking keta pun problem , sume penuh. Nak tak nak kena ikut ulat jaga keta ni, kena pow rm20 satu keta. Kami dtg 2 keta kena rm40, parking tepi jln je. Lepas balik baru kami tau dari pak mertua aku, diakata kadang2 kena saman dgn majlis perbendaran lagi. Kes yg lebih teruk pun ada, keta hilang , kena pecah, sport rims hilang. Adik aku baru beli keta tak sampai sebulan.Suspen la member tapi masa tu tak tau cite lagi.
kijang starupm

CUTI-CUTI MALAYSIA (Pantai Bersih Penang)

Suasana yg menarik...
kijang starupm